• Vaihde:   0207 431 080
  • Kuljetustilaukset:   0207 431 081
  • +358 (0) 400 82 00 83
  • tilaukset(at)paimionkuljetus

Kuljetukset ja palvelut

Monipuolinen kalustovalikoimamme antaa asiakkaallemme mahdollisuuden toteuttaa hyvinkin erilaisia ja räätälöitäviä kuljetustarpeita.

Lähtökohtanamme on aina asiakkaan tarve, jolle pyrimme löytämään joustavan ja tehokkaan kuljetusratkaisun. On sitten kyseessä kiireinen varaosa vaikkapa Ruotsiin pakettiautolla, suorat kappaletavara-ajot jakoautoilla ja perälaudalla, rekalla eli puoliperävaunuyhdistelmällä, täysperävaunuyhdistelmällä, nosturiautolla taikka erikoiskuljetuksissa tarvittavilla jatkettavilla matalilla laveteilla. Kysy lisätiedot toimistoltamme!

Kuljettajamme ovat koulutettuja kuljetusalan ammattilaisia. Heidän ammattitaitonsa pohjautuu kokemukseen ja haluun palvella asiakasta sekä EU- direktiivien mukaisiin kuljettajakoulutuksiin, jotka käsittävät ADR, taloudellisen ajon koulutuksen, REAK koulutuksen.jne.

Kappaletavara- ja pikakuljetukset

Kappaletavarakuljetukset hoituvat arkipäivisin säännöllisin kuljetusreitein ja osa reiteistä on myös aikataulutettuja. Pikakuljetukset hoidamme joustavasti asiakkaan tarpeen mukaan, laajan kalustovalikoiman tuodessa asiakkaalle kustannustehokkuutta sekä lisäpalveluilla itse rahdin ulkopuolelle kuuluvaa palvelua.

Kaluston vuokraus

Ammattiryhmille ja yrityksille myös vuokraamme kalustoa, lähinnä kausiluontoiseen tarpeeseen. Tällainen tarve voi esimerkiksi olla asennusporukan työkeikka, jolloin autoon pitää saada työporukan lisäksi mahtumaan myös työssä tarvittava välineistö. Tähän kalustoon voit tutustua lähemmin päävalikon kalusto-linkin kautta.

Erikoiskuljetukset

Erikoiskuljetuksissa toimialaamme kuuluvat erikoispitkät, ylikorkeat ja ylileveät kuljetukset, joille hoidamme myös EKL liikenteenohjaajat sekä säännösten mukaiset saattoautot. Kauttamme hoituvat myös erikoiskuljetusluvat Pohjoismaihin. Erikoiskuljetuskalustoomme voit tutustua päävalikon kalusto- linkin kautta.

© Paimion kuljetus oy